HU | ENG

Legyen egyszerűen a legjobb, mert az íz Dominál!

FSSC 20000 certification
Mustáros-fokhagymás mártásos csirkecombok
Mustáros-fokhagymás mártásos csirkecombok
Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok Holb Angéla receptje a nosalty.hu-ról

hozzávalók / 4 adag

  • 8 db csirkecomb
  • 350 g tejföl
  • 1 ek mustár
  • 1 ek ételízesítő
  • bors ízlés szerint
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg vaj
  • 1 dl napraforgó olaj
  • 20 dkg sajt (reszelt)

elkészítés

  1. Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
  2. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.
  3. Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük.
  4. Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul.